tisdag, februari 13, 2007

Gudrun, Ge dig...

Nej, jag vill inte ha Pippi Långstrump på pengarna. Jag vill inte ha Emil på enkronorna. Eller om det var tvärtom. Jag tycker inte påhittade figurer representerar Sverige bättre än Kungen. I så fall vill jag ha Gunvald Larsson. Möjligtvis.

Finns inget som får mig så irriterad som Republikanska Föreningen. Inget. Absolut inget.


A. För Kungen.

4 Comments:

Blogger Peppe said...

Hahaha! Fantastiskt! Kan du inte alltid signera alla dina blogginlägg (och allt annat du skriver) med: A. För Kungen.

8:46 fm  
Blogger A. said...

Ska nog börja med det. Det är en sjukt bra idé!

8:51 fm  
Blogger Ninde said...

Helt rätt A! Här släpar man sig upp efter en sömnlös natt för att muntra upp sig med morgonblaskan och vad får man. Republikanska föreningen grrrr... Det jag inte förstår med dem är att de:

1)Å ena sidan motsätter sig kungahuset då det anses som odemokratiskt och inte valt av folket.

2) Inte godtar att undersökningar visar på att en förkrossande majoritet av svenska folket vill ha kvar kungahuset i sitt nuvarande skick. Folket har talat. Fatta. Lägg ner.

9:08 fm  
Blogger A. said...

Ninde, som kidsen säger WORD! Du har helt rätt.

Man ska inte kunna ärva en titel eller tjänst. Men det gäller bara kungar så klart för jag har aldrig sett den diskussionen om familjeföretag som tagits över av söner/döttrar bra länge utan att Gudrun stuckit fram sin näsa.

Undrar sen hur länge det skulle dröja innan rödvinsvänsterns skulle anse att det var skamligt att de med mest pengar att satsa hade en fördel i valen av Kung/Representant sen då... För så funkar det ju i den jättestora republiken som de inte gillar heller...

9:28 fm  

Skicka en kommentar

<< Home